Tagskoler

Moniers Tagskole er åben for alle, der arbejder professionelt med tag, både håndværkere, arkitekter og butikspersonale.

Tagskolerne afholdes på vores produktionsenheder i henholdsvis Hersom og Volstrup. Her sørger vi for, at du får en grundig indføring i Moniers store produktprogram, ser, hvordan f.eks. Dantegl og B&C betontagsten produceres og arbejder praktisk med forskellige oplægningsdetaljer og tagsten. Du lærer også noget om salg, markedsføring, rådgivning af kunder samt ikke mindst, hvordan du bruger vores Tagshop/tagudstilling som et godt salgværktøj. Som deltager på kurserne kommer du sammen med kollegaer fra andre virksomheder, så der er rig mulighed for at udveksle erfaringer.

For at høre mere om mulighederne for at deltage i Moniers Tagskoler, kontakt Jeanette Pedersen på jeanette.pedersen@bmigroup.com eller tlf. 9631 6145.

Tagskoler

Vi kommer også meget gerne ud til dig for at afholde mini Tagskoler eller informere om specifikke emner. Det kan være i form af f.eks. fyraftensarrangementer eller produktinfomøder.   

I forbindelse med lancering af nye produkter arrangerer vi ligeledes specielle kurser. MONIERs Tagskole er vejen til større viden om tag, metoder, salg og rådgivning for dig og dine medarbejdere. Kontakt os, hvis du vil vide mere.