TAGET 1 - 2010
Nyhedsbrev fra Monier - nr. 1 - februar 2010
TAGET NR. 1 - 2010

Så er vi parat med årets første udgave af Moniers nyhedsbrev TAGET. Her finder du tre spændende artikler, der omhandler tre vidt forskellige emner – en produktnyhed, der helt sikkert vil glæde mange håndværkere, der arbejder med den populære Hollander falstagsten, istandsættelsen af Kanslergården på Østerbro i København, og endelig kan du læse om Moniers spændende forårsturné. Mange håndværkere har efterspurgt en bedre binder til montering af Hollander falstagsten. Vi har lyttet til ønskerne og udviklet en helt ny værktøjsfri binder, der gør monteringen langt nemmere. Vi har med den nye binder lagt 100% vægt på brugervenlighed – og så har den ”indbygget lyd”. Kanslergården på Østerbro er opført i 1918. En fredet ejendom, der netop har gennemgået en større tag- og facaderenovering. Vi kigger bag facaden og snakker med nogle af de parter, som har været involveret i det store projekt bl.a. arkitektfirmaet, entreprenøren og Kulturarvsstyrelsen. Endelig løfter vi sløret for nogle af Moniers forårsaktiviteter, hvor vi bl.a. drager på turné til landets større indkøbscentre for at sætte fokus på tagrenovering.  Vi slår det store Monier-telt op i 10 forskellige byer. Der er nok af godt læsestof i TAGET nr. 1, så rigtig god fornøjelse.

Bag om Kanslergården

Kanslergården på Østerbro i København er en større ejendom med omkring 100 lejligheder. En spændende, fredet ejendom, der såvel indvendig som udvendig har bevaret meget af sit oprindelige udseende. Bygningen, hvor statsminister Stauning boede og i en sen nattetime i 1933 indgik det berømte Kanslergadeforlig, har netop gennemgået en større tag- og facaderenovering til sammenlagt 28 mio. kr. Vi kigger bag facaden og taler med de involverede parter, det vil sige Vilhelm Lauritzen Arkitekter, Hovedstadens Bygningsentreprise A/S og Kulturarvsstyrelsen. Læs artiklen og få hele historien om den historiske bygning og den omfattende istandsættelse.

LÆS MERE 
Binder med lyd

En af forårets tilbehørsnyheder er den nye binder til de populære Hollander falstagsten. Vi har på opfordring fra mange håndværkere udviklet en ny binder, der er langt mere brugervenlig. Den udmærker sig på flere områder: Kræver igen brug af værktøj, giver et overbevisende klik ved korrekt montering, er utrolig stærk, og så er den både nemmere og hurtigere at arbejde med. Vil du vide mere, så må du læse artiklen.

LÆS MERE 
Monier på turné

Et kig i kalenderen afslører, at foråret og den udendørs sæson står for døren. Hos Monier vil vi i år prøve noget helt nyt for at sætte ekstra fokus på tagrenovering. Vi rykker simpelthen teltpælene op og drager rundt i landet med et kæmpe telt og en spændende udstilling, der kommer hele vejen rundt om taget og de mange muligheder. Vi besøger 10 forskellige byer, hvor vi slår teltet op ved de store indkøbscentre. Se turplanen og læs meget mere i artiklen ”Monier på turné”.

LÆS MERE 

Part of BMI Group

Hvis du ikke ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her for at afmelde dig.

Hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet, så klik venligst her.