TAGET 1 - 2011
Nyhedsbrev fra Monier - nr. 1 - marts 2011
Flere spændende nyheder til taget

Velkommen til det første nummer af Taget i 2011. Det her er nyhedsbrevet, hvor vi holder dig orienteret om alt nyt på tag-fronten, og det hele krydrer vi med en god historie, som vi denne gang finder i Vendsyssel, hvor vi besøger Dronninglund Slot. Du kan også læse om det nye diffusionstætte undertag Veltitech, der egner sig specielt godt til lukkede tagdækninger f.eks. under falstagsten, betontagsten og stålprofilplader. Vi håber, der er noget, som har fanget din interesse. Har du en idé til et emne, som du synes, vi skal behandle her i nyhedsbrevet, så hører vi meget gerne fra dig. Send dit forslag til tag@monier.com. Rigtig god fornøjelse på rejsen ind i tagets verden.

Nyt undertag

Med det nye undertag Veltitech fra Monier får du rigtig meget for pengene. Det diffusionstætte undertag, der forventes DUKO-klassificeret i anvendelsesklasse lav, egner sig specielt til lukkede tagdækninger, hvor der stilles mindre krav til undertaget. Ved valget af Veltitech får du et meget robust undertag, hvis egenskaber berettiger til en højere anvendelsesklasse end lav. Vi viser også den hurtigste vej til det rette undertag.

LÆS MERE 
Bondeplagerens slot

I Vendsyssel nord for Limfjorden ligger flere spændende historiske bygningsværker, som Monier igennem tiderne har leveret Dantegl vingetagsten til bl.a. Den tilsandede Kirke ved Skagen, Børglum Kloster og nu Dronninglund Slot, som vi besøger i artiklen ”Bondeplagerens slot”. Det store bygningsværk, der med sikkerhed kan føre sin historie tilbage til midten af 1200-tallet, har en fortid som nonnekloster. Læs om restaureringen af klosterkirkens imponerende tagkonstruktion og få historien om en af stedets ejere, brigader Halling, der gjorde livet surt for sine fæstebønder.

LÆS MERE 

Part of BMI Group

Hvis du ikke ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her for at afmelde dig.

Hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet, så klik venligst her.