TAGET 1 - 2012
Nyhedsbrev fra Monier - nr. 1 - februar 2012
Tag på 2012

Du har netop klikket dig ind på årets første udgave af Moniers nyhedsbrev TAGET. Her får du et indblik i, hvad Monier har fokus på i dette kommende forår. Læs bl.a. om ændring i den danske salgsorganisation, TUN BYG messen 2012 og nye tiltag på internettets sociale medier. Vi følger også op på efterårets præsentation af Dantegl Nova ved at besøge en byggeplads i Aalborg-bydelen Hasseris, hvor håndværkerne kommer med deres mening om den nye falstagsten i Dantegl-familien. Endelig skal det handle om indeklima. Hvad skal der til for at få et godt og sundt indeklima? Læs om hvordan du nemt kan etablere en kontinuerlig og naturlig ventilation ved at udnytte den såkaldte ”skorstenseffekt”. God læselyst!

Velkommen til et nyt tagår

Hvad 2012 vil byde på, når det handler om tag, kan du læse meget mere om i denne artikel, hvor vi løfter lidt af sløret for Moniers fokusområder i det kommende forår.

LÆS MERE 
Dantegl Nova - en helt fantastisk tagsten!

I efteråret 2011 introducerede vi den helt nye falstagsten Dantegl Nova, hvor der på alle områder er kælet for detaljerne. Dantegl Nova er bl.a. kendetegnet ved sin robusthed, stabilitet, lægtefleksibilitet og endelig den fantastiske vandtæthed. Vi har besøgt en byggeplads i Aalborg-bydelen Hasseris, hvor en ældre murermestervilla renoveres med engoberet naturrød Dantegl Nova. Læs hvad håndværkerne synes om den nye falstagsten i Dantegl-familien.

LÆS MERE 
Et sundt indeklima kræver udluftning

Har du for nylig tjekket dit indeklima? Sikkert ikke, for det er noget, de færreste tænker over i det daglige, men et godt og sundt indeklima er helt nødvendig for den daglige trivsel. Oplever du, at luften i din bolig ofte virker lidt tung, eller har du observeret fugt indvendig på termoruderne her i den kolde tid, så er det nu, du skal handle. Læs om hvordan du får et bedre indeklima med en optimering af den naturlige udluftning.

LÆS MERE 

Part of BMI Group

Hvis du ikke ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her for at afmelde dig.

Hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet, så klik venligst her.