TAGET 2 - 2010
Nyhedsbrev fra Monier - nr. 2 - april 2010
TAGET NR. 2 - 2010

En kold og lang vinter har sluppet sit tag, og foråret trænger sig på overalt. Der er en spirende optimisme, også i byggebranchen, hvilket vi hos Monier klart fornemmede på den netop afholdte fagmesse TUN BYG 2010. Sol og varme hjælper på humøret, men det skabe også større aktivitet, så alt i alt går vi mod lysere tider. Dette nummer af Moniers nyhedsbrev TAGET har vi også fyldt med fornemmelser for forår. Du får bl.a. et tilbageblik på TUN BYG i Fredericia Messecenter, hvor vi med stor succes præsenterede MFS - Monier ForstærkningsSystem. Et helt igennem genialt koncept, der skaber helt nye muligheder for at oplægge tegl- og betontagsten på en spærkonstruktion, hvor der tidligere lå f.eks. bølgetagplader eller tagpap. Forår i luften var der også, da vi besøgte Hindsgavl Slot, der ligger ved Middelfart på Fyn. Et spændende historisk sted, der i 2003 blev overtaget af Realea A/S og lige siden har gennemgået en omfattende renovering både indvendig og udvendig. Senest er den gamle svinestald ombygget til hotelfløj. Her er ikke sparet på detaljerne, heller ikke på taget, hvor traditionerne holdes i hævd med håndstrøgne Dantegl vingetagsten fra Monier. Vi kan også præsentere vinderen af ”King of Roofs 2010”, tømrermester Peter Pedersen, og det projekt, der gav ham sejren i den store landsdækkende konkurrence. Atter lidt godt læsestof med fokus på tag, og husk har du kendskab til en god historie med tag i, det kunne være en spændende ejendom, nybyggeri eller renovering, så er du altid velkommen til at sende os et par ord på mail eller ringe 96 31 61 00.

Nordjysk vinder

I konkurrencen ”King of Roofs 2010” har vi modtaget mange spændende bidrag fra hele landet. Sidste års vinder fandt vi i Sønderjylland, men i år skal vi til toppen af Danmark, nærmere bestemt Hirtshals, for at finde vinderen Hellehøj Tømrer & Snedker. Sammen med tømrermester Peter Pedersen besøger vi den villa i Tornby, der sikrede ham prisen som årets tagdækker.

LÆS MERE 
Det gamle kongeslot

Hindsgavl Slot ved Middelfart er i dag indrettet til kursus- og konferencecenter. Et spændende historisk sted, der kan føre sin historie tilbage helt til 1231. Her har nordiske konger sluttet fred og i hårde isvintre krydset Lillebælt for at plyndre og hærge. Hindsgavl Slot blev i 2003 overtaget af ejendomsselskabet Realea A/S, der lige siden overtagelsen har gennemrestaureret stedet. Senest er den gamle svinestald blevet ombygget og indrettet til hotelfløj. Alt er udført med respekt for stedets historie, og gode gamle håndværksmæssige traditioner er taget i brug f.eks. på taget, hvor der er oplagt håndstrøgne Dantegl vingetagsten.

LÆS MERE 
Der er forår i luften

Hvert andet år mødes producenter, håndværkere, arkitekter, entreprenører og andre byggefolk på fagmessen TUN BYG i Fredericia Messecenter. Et spændende mødested, hvor nye produkter præsenteres, og hvor der er rig mulighed for at tage temperaturen på byggeriet. Monier præsenterede bl.a. MFS – Monier ForstærkningsSystem, som vakte stor opmærksomhed. Og så kan vi vel også efter de fire messedage i marts måned konkludere, at aktiviteten og optimismen i byggebranchen er stigende.

LÆS MERE 

Part of BMI Group

Hvis du ikke ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her for at afmelde dig.

Hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet, så klik venligst her.