TAGET 2 - 2011
Nyhedsbrev fra Monier - nr. 2 - april 2011
En spirende optimisme

Efter en lang, kold vinter er det som en sand befrielse, når foråret spirer frem, og solens stråler får magt. Det skaber fornyet energi, optimisme og mod på at kaste sig ud i nye projekter f.eks. renoveringen af et gammelt, nedslidt bølgepladetag, der i den grad trænger til udskiftning – og dem er der mange af rundt om i Danmark. I dette nummer af Moniers nyhedsbrev Taget kan du læse om et ældre sommerhus i Vestjylland, der fik helt nyt liv med B&C betontagsten. Projektet sikrede tømrermester Henrik Hyldtoft prisen som årets ”King of Roofs”. Læs hvordan han formåede at skifte fra let til tungt tag i artiklen ”Vandt på den gode idé”. Vi stiller også skarpt på en række tilbehørsprodukter til taget bl.a. det nye rygningsbånd Figaroll PLUS, den nye indfarvede tagfod i 2 meters længde, skotrender og faldstammeudluftning. Læs artiklen og få nyttig viden, som du med garanti får glæde af i dit daglige arbejde med tag. Viden handler det også om i artiklen ”Tag på nettet”. Her kan du læse om, hvordan Monier nu satser endnu mere på markedsføring via internettet. Vi har bl.a. lanceret en helt ny hjemmeside altomtaget.dk, og snart vil du også kunne få adgang til information om Monier via din iPhone.                          

Vi håber, der er noget, som har fanget din interesse. Har du en idé til et emne, som du synes, vi skal behandle her i nyhedsbrevet, så hører vi meget gerne fra dig. Send dit forslag til tag@monier.com. Rigtig god fornøjelse på rejsen ind i tagets verden.

Vandt på den gode idé

For fjerde år i træk kan Monier kåre en vinder i den store landsdækkende konkurrence ”King of Roofs”. Blandt de mange fotos og medfølgende beskrivelser faldt valget på et projekt indsendt af tømrermester Henrik Hyldtoft i Ikast. Det var tanken at sommerhusets nedslidte bølgepladetag fra 1973 skulle erstattes af stålprofilplader, men den løsning var Henrik Hyldtoft ikke begejstret for. Sammen med husejeren fandt han frem til en løsning, så sommerhuset i stedet fik et nyt tag med B&C betontagsten. Læs hvordan i artiklen.

LÆS MERE 
Nyttig viden om tilbehør til taget

Monier præsenterer en videreudvikling af det populære Figaroll rygningsbånd – navnet er Figaroll PLUS. Forskning og udvikling i materialer gør, at vi nu kan tilbyde et rygningsbånd, der er endnu mere plastisk og formbart. Læs mere i artiklen, hvor du også finder information om den nye indfarvede tagfod fra Monier, skotrender og faldstammeudluftning.

LÆS MERE 
Tag på nettet

Når vi i dag skal tilegne os viden, så foregår det i stadigt stigende grad via internettet. En ny undersøgelse, som Monier har fået lavet, viser at tendensen er den samme, når der skal søges information og viden om tag. Det har vi taget konsekvensen af. Vores hjemmeside monier.dk har fået en gevaldig ansigtsløftning, der har gjort den mere overskuelig og dermed mere brugervenlig. Vi har også netop lanceret en helt ny hjemmeside altomtaget.dk, der er specielt rettet mod husejere, der går med tanker om at købe nyt tag. Vi er også i gang med at udvikle en Monier app, så du via din iPhone nemt og hurtigt kan få adgang til bl.a. oplægningsvejledninger og produktbeskrivelser. Monier vil i den kommende tid være endnu mere synlig i mediebilledet.

LÆS MERE 

Part of BMI Group

Hvis du ikke ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her for at afmelde dig.

Hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet, så klik venligst her.