TAGET 2 - 2012
Nyhedsbrev fra Monier - nr. 2 - april 2012
Velkommen til foråret med nye udvidede åbningstider

Vi nærmer os stærkt 1. maj, hvor naturen for alvor eksploderer i et væld af grønne nuancer, og forhåbentlig er det også begyndelsen på det varme vejr, der byder udenfor til de mange glæder i det fri. Haven, huset, ja, der er nok at tage fat på. Husk det er nu, taget skal have et forårstjek, og eventuelle skader som knækkede tagsten og ødelagte tagrender skal udskiftes og repareres. Vi indleder denne udgave af ”TAGET” med nyheden om, at Moniers kundeservice udvider åbningstiden. Det betyder, at du fra 30. april til 30. september kan ringe allerede fra kl. 7. Telefonerne er i den periode åbne mandag-torsdag kl. 7-16 og fredag kl. 7-15. Nyhedsbrevet ”TAGET” handler denne gang om årets ”King of Roofs”, den nye, opdaterede monteringsanvisning for undertag, gule Dantegl vingetagsten, der kaster glans over et større bygningskompleks ved Mariager, og endelig et tilbageblik på den netop afholdte messe TUN BYG 2012 i Fredericia. God læselyst!

Hvorfor pakke taget ind i plastic?

Hvert år kårer Monier ”King of Roofs” blandt de mange CERTIFICEREDE TAGPARTNERE™, som er med i det landsdækkende net af uafhængige håndværkere. Blandt de indsendte projekter var det i år en større renovering af en byejendom fra 1930’erne, som fik dommerkomitéen til at pege på tømrermester Steen Stjernholm som ”King of Roofs”. Se billederne og læs meget mere om vinderprojektet.          

LÆS MERE 
Ny og endnu bedre monteringsanvisning for undertag

Hos Monier sætter vi en ære i at kunne tilbyde de bedste og mest informative redskaber til de håndværkere og arkitekter, som dagligt arbejder med vores store produktprogram. Senest har vi revideret vores monteringsanvisning for undertag, så den nu indeholder illustrationer og beskrivelser af såvel uventilerede som ventilerede undertagskonstruktioner. Læs mere om de andre nyskabelser i monteringsanvisningen, der snart kan downloades på vores hjemmeside.

LÆS MERE 
De gule tegltage er tilbage

Vi har besøgt institutionen Sødisbakke i Mariager, som to af det 20. århundredes store arkitekter C.F. Møller og Kay Fisker tegnede i 1940’erne. Her er det de gule teglsten, der dominerer som både facade- og tagsten. Taget på en af bygningerne i det store kompleks er netop blevet renoveret med den nye gule Dantegl vingetagsten. Både bygherre og håndværkere er begejstrede for den nye tagsten, der er produceret af udelukkende gulbrændende ler.

LÆS MERE 
Fire travle tagdage i Fredericia

Den danske byggebranches mødested hvert andet år, TUN BYG, fandt sted i dagene fra 13. til 16. marts 2012. Fire hektiske dage, hvor håndværkere, entreprenører og andre fagfolk strømmede til fra nær og fjern, for at få et indblik i, hvor dansk byggeri befinder sig netop nu. Vi byder på et fotografisk tilbageblik.

LÆS MERE 

Part of BMI Group

Hvis du ikke ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her for at afmelde dig.

Hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet, så klik venligst her.