TAGET 2
Nyhedsbrev fra Monier - Nr. 2 - Maj 2009
Danmarks bedste tagdækker

I 2008 udskrev Monier en stor landsdækkende konkurrence om kåring af ”Danmarks bedste tagdækker”. De håndværkere, som deltog i konkurrencen, blev vurderet på udførte opgaver. Sydjydsk Total Tag ApS valgte en smukt beliggende landejendom, hvor virksomheden netop havde renoveret taget. Det projekt vakte juryens begejstring og Sydjydsk Total Tag ApS blev kåret som ”Danmarks bedste tagdækker 2009”.

LÆS MERE 
Herregården på næsset

Nebbegaard, der har fået tagkonstruktionen renoveret med håndbearbejdede Dantegl vingetagsten, ligger med smuk udsigt over Rands Fjord. Når man kommer til Nebbegaard, er det som at hoppe tilbage i tiden. Stedet er som hentet ud af en Morten Korch roman. Herregården kan føre sin historie helt tilbage til 1348 og gemmer på spændende fortællinger om Niels Ebbesen og den kullede greve samt herremanden, der måtte begraves uden kiste.

LÆS MERE 
Dansk-canadiske forbindelser

Med inspiration fra bl.a. inuitternes igloer, har canadiske Ron Bader bygget en utraditionel, buet bolig i landsbyen Vollerup. Et moderne A-hus, hvor tag og facade går i ét. I begyndelsen var det dog ikke alle, der var lige begejstrede for de canadiske tanker om en selvbærende tagkonstruktion i 1½ plan.

LÆS MERE 
Første tag med Turmalin

Tidligere på foråret præsenterede vi Turmalin. En ny tegltagsten, der udmærker sig ved at være helt plan. Et spændende og elegant alternativ, der passer smukt sammen med nutidens stilrene byggeri, der er kendetegnet ved lige linier, store flader og enkelhed. Nu kan vi præsentere det første danske byggeri med Turmalin. Det ligger i Hov lidt øst for Odder, hvor tømrermester Jan K. Sørensen har opført en spændende bolig til sig selv og sin familie.

LÆS MERE 

Part of BMI Group

Hvis du ikke ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her for at afmelde dig.

Hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet, så klik venligst her.