TAGET 3 - 2010
Nyhedsbrev fra Monier - nr. 3 - juni 2010
TAGET NR. 3 - 2010

Tag på sommeren

Så blev det endelig sommer og dermed rigtigt tagdækkervejr. I dette nummer af vores nyhedsbrev TAGET skal det handle om MFS – Moniers unikke tagforstærkningssystem, der er blevet endnu bedre, og Dantegl, der er meget mere end blot naturrøde vingetagsten, for Dantegl leveres også i blådæmpet, mocca og sort, der hører til blandt de ”hotte” farver inden for moderne tagdækning. Endelig går turen til Sønderborg, hvor vi besøger et spændende andelsboligbyggeri, hvor der er anvendt sorte B&C betontagsten. Vi har videreudviklet MFS – Monier ForstærkningsSystem, så endnu flere boligejere får muligheden for at skifte det gamle, nedslidte bølgepladetag ud med et tag med enten tegl- eller betontagsten. Systemet er nu så fleksibelt, at vi kan hjælpe 95 % af dem, der opfylder de stillede krav. Monier beregner helt gratis, om tagkonstruktionen kan bære et nyt tungere tag med tegl- eller betontagsten, og vi tager ansvaret for, at det nye tag er både holdbart og sikkert. Tag er måske ikke noget man umiddelbart forbinder med ordet mode, men også inden for dette felt er der nogle klare tendenser. Udvalget af tegltagsten har aldrig været større, men der er ingen tvivl om, at de mørke farver og specielt sort, er meget populære. Dantegl, der bl.a. leveres i farverne blådæmpet, mocca og sort, er således med på tidens modestrømninger. Vi har besøgt tre forskellige boliger, hvor der er oplagt Dantegl i de mørke nuancer. Vores rundtur slutter denne gang i Sønderborg, hvor vi besøger et andelsboligbyggeri, hvor husene ved første øjekast ser meget ens ud, men kigger man nærmere efter, finder man ud af, at beboerne hver især har sat deres individuelle præg på boligen såvel indvendig som udvendig. Atter lidt læsestof med fokus på tag og husk, har du en god historie om tag, det kunne være en spændende ejendom, nybyggeri eller renovering, så er du altid velkommen til at sende os et par ord på tag@monier.com eller ringe 9631 6100. Vi ønsker alle en rigtig god og solrig sommer.

MFS - den sikre vej til et nyt tag

Er du håndværker eller ejer af en bolig med et nedslidt bølgepladetag, der trænger til udskiftning, så skal du læse artiklen ”MFS – den sikre vej til et nyt tag”. Monier har nemlig udviklet et unikt tagforstærkningssystem, der gør det muligt at udskifte lette tagmaterialer som tagpap og bølgetagplader med tegl- og betontagsten. Monier beregner helt GRATIS, om tagkonstruktionen kan holde til et nyt tungt tag, og hvilke former for forstærkninger som eventuelt er nødvendige. I artiklen kan du læse meget mere om MFS bl.a., hvilke krav din bolig skal opfylde for, at vi kan hjælpe dig godt på vej til et nyt tag med tegl- eller betontagsten.

LÆS MERE 
Dantegl på taget går aldrig af mode

Er der også noget, der hedder mode inden for tegltagsten? Svaret er ja. I mange år var det de røde tegltagsten, der dominerede, men en tur rundt i et villakvarter anno 2010 viser, at det er de mørke farver og her specielt sort, der i dag sætter præg på husets femte facade. Udvalget af tegltagsten har aldrig været større, så der er noget for enhver smag. Dantegl er en klassiker på danske tage, og så tænker de fleste helt naturligt på den smukke naturrøde vingetagsten, der udstråler glød og varme, men Dantegl er meget mere end det. Oplev tre forskellige boliger, hvor der er oplagt Dantegl i farverne blådæmpet, mocca og sort.

LÆS MERE 
Andelsboliger i grænselandet

I Ulkebøl ved Sønderborg ligger 12 spændende andelsboliger, der ved første øjekast er meget ens, men bevæger man sig rundt i området, opdager man hurtigt, at der i høj grad også har været plads til beboernes individuelle ønsker, såvel udvendig som indvendig. I det ydre er det de rene linjer, den minimalistiske stil og det kontrastfyldte, der sætter præg på boligerne med de hvide, vandskurede facader og det sorte B&C tag, der ved gavlene afsluttes af vindskedesten.

LÆS MERE 

Part of BMI Group

Hvis du ikke ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her for at afmelde dig.

Hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet, så klik venligst her.