TAGET 3 - 2012
Nyhedsbrev fra Monier - nr. 3 - juni 2012
Sommer, sol og ferietid...

Vi siger god sommer med dette nummer af nyhedsbrevet TAGET, hvor du bl.a. kan læse om den store tagrenovering på Staldgården ved Koldinghus, der omfatter ikke færre end 77.000 håndstrøgne, sortglaserede Dantegl tagsten. Nyhedsbrevet indeholder også godt nyt til alle håndværkere og folk, der arbejder med projektering. Moniers tekniske afdeling har udarbejdet et nyt sæt monteringstegninger, der detaljeret viser og beskriver, hvordan de mest almindelige konstruktioner med B&C DANFLOCK® udføres. Tegningerne kan downloades i forskellige fil-formater. Vores rejse rundt i tagets verden slutter i Sønderjylland, hvor vi besøger teglværksejerens pragtvilla. På det nyrenoverede tag er der oplagt tre farver Nortegl falstagsten – gul, sort og flammet rød.

Vi holder åben hele sommeren, og det med udvidede åbningstider hos kundeservice.  I perioden fra 30. april til 30. september kan du ringe allerede fra kl. 7. Det betyder, at telefonerne er åbne mandag-torsdag kl. 7-16 og fredag kl. 7-15.

Monier ønsker alle en rigtig god sommer.

Teglværksejerens overflødighedshorn

Røde, gule og sorte tagsten på samme tag, det lyder næsten som en aprilsnar, men den er god nok. Tag med til Egernsund i Sønderjylland og oplev i både ord og billeder teglværksejerens villa, der et rent overflødighedshorn af detaljer i tegl. På det nyrenoverede tag er oplagt gule, sorte og flammede røde Nortegl falstagsten i rudemønster.     

LÆS MERE 
B&C DANFLOCK detaljetegninger

Er du håndværker, eller arbejder du med projektering, så er der godt nyt fra Monier, når det gælder konstruktioner med B&C DANFLOCK®. Vi har udarbejdet et sæt nye monteringstegninger, der detaljeret gennemgår de mest almindelige konstruktioner med B&C DANFLOCK® tagsten. Tegningerne kan downloades i forskellige fil-formater, så de nemt og hurtigt kan indarbejdes i f.eks. udbudsmaterialer.  

LÆS MERE 
77.000 håndstrøgne Dantegl

Koldinghus Staldgård, der i mere end 400 år er blevet brugt til forskellige militære formål bl.a. opdræt og tilridning af rytterregimentets heste, gennemgår i disse måneder en større renovering af både tag og facader. På den 5.500 kvadratmeter store tagflade oplægges håndstrøgne sortglaserede Dantegl vingetagsten, og til skotrenderne er der efter gammel tradition blevet specialfremstillet skotrendesten på Volstrup Teglværk.

LÆS MERE 

Part of BMI Group

Hvis du ikke ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her for at afmelde dig.

Hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet, så klik venligst her.