TAGET 3
Nyhedsbrev fra Monier - Nr. 3 - Juni 2009
TAGET NR. 3

I TAGET nr. 3 kan du tage med på fotosafari i København, hvor der findes mange spændende, historiske bygningsværker med Dantegl vingetagsten. Du kan læse om det første byggeri med den nye sortengoberede Dantegl tagsten og de erfaringer, håndværkeren har gjort sig med denne. Du finder også en artikel om Moesgaard Museum, der omhandler restaureringen af samt historien bag den smukke, rosa herregård. Endelig indeholder TAGET nr. 3 en uddybende artikel om de mange økonomiske og funktionelle håndværker-fordele ved B&C DANFLOCK - taget uden undertag.

Den rosa herregård

Vi har besøgt den østjyske herregård, Moesgård, der i det ydre har gennemgået en omfattende renovering, som bl.a. omfatter et nyt tag med håndstrøgne Dantegl vingetagsten. Få historien om, hvordan moden har påvirket herregårdens ydre og mød den hvide dame, der spøger på det gamle gods.

LÆS MERE 
Sortengoberet Dantegl i rigtigt tagdækkervejr

Et lille hus lang ude på landet fik som det første lagt den nye sortengoberede Dantegl på taget. Tag med til Skælskør, hvor vi følger arbejdet med at renovere en gammel murstensvilla fra 1910. Det gamle, nedslidte eternittag udskiftes og huset får nyt liv og et eksklusivt ydre med den nye sortengoberede Dantegl. Vi taler med både bygherre og tagdækker.

LÆS MERE 
Tag på København

Den centrale og ældste del af København er en sand perle, hvad storslået arkitektur angår. Når tagene på de mange historiske bygningsværker trænger til en kærlig hånd, falder valget nemlig ofte på Dantegl fra Monier. Den traditionelle vingetagsten er i sig selv et stykke historie, for denne type tagsten er lagt på danske tage i århundreder. På vores fotosafari besøges bl.a. Christiansborg, Nationalmuseet, Christian den 4.'s Bryghus, Søndre Masteskurene og Kanonbådsskurene.

LÆS MERE 
Spar tid og penge med B&C DANFLOCK®

Som håndværker kender du alt til det omfattende og tidskrævende arbejde med at montere et undertag, men der findes en tagløsning, der gør livet noget nemmere uden at du på nogen måde går på kompromis med hverken kvalitet eller tæthed. Tagløsningen hedder B&C DANFLOCK®, hvor du slet ikke har brug for noget undertag. Det er vejen til en markant bedre totaløkonomi for dig og dine kunder. Vil du vide helt præcis, hvor du kan spare i både tid og penge, så læs videre.

LÆS MERE 

Part of BMI Group

Hvis du ikke ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her for at afmelde dig.

Hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet, så klik venligst her.