TAGET 5 - 2011
Nyhedsbrev fra Monier - nr. 5 - november 2011
Tag på efteråret

Så byder vi atter alle interesserede indenfor i tagets univers. Her er de seneste tag-nyheder fra Monier, hvor du bl.a. kan læse om den nye stjerne i Dantegl-familien – Dantegl Nova. En falstagsten, der i profil og farver leder tankerne hen på den traditionelle røde Dantegl vingetagsten. Men herfra hører al sammenligning så også op, for Dantegl Nova er en falstagsten, som bygger på den nyeste viden inden for tagstensdesign. I artiklen ”Hist, hvor vejen slår en bugt” skal vi en tur til Fyn for at møde vinderen af Moniers store forårskonkurrence, hvor hovedpræmien var en komplet tagløsning til en værdi af 50.000 kr. Endelig har vi besøgt den første certificerede Tagpartner™, Jesper Bergholdt fra Mesinge på Fyn, der begejstret fortæller om ordningen, der sætter fokus på kvalitet og godt håndværk. God fornøjelse med TAGET nr. 5 2011.

Den første certificerede Tagpartner

Monier har indført en certificering af samtlige håndværkere, der er med i det landsdækkende netværk af Tagpartnere™. Det skal været med til at sætte ekstra fokus på kvalitet og godt håndværk, der lever op til såvel Moniers oplægningsvejledninger som de gældende regler på området. Certificeringsordningen omfatter egenkontrol, uddannelse og uvildig kontrol, hvor Monier har indledt et samarbejde med Teknologisk Institut.  I artiklen kan du møde den første certificerede Tagpartner™, tømrermester Jesper Bergholdt fra Fyn.

LÆS MERE 
En stjerne er født

Dantegl-familien har fået et nyt medlem, Dantegl Nova. En falstagsten, hvis profil er inspireret af den klassiske, bølgede vingetagsten, som i århundreder har sat sit præg på dansk arkitektur. Dantegl Nova er en falstagsten, hvor der er kælet for detaljerne. Her er intet overladt til tilfældighederne. Det er en tagsten, hvor vi har indbygget den nyeste viden og forskning inden for tagsten. I artiklen kan du også læse om den nye gule Dantegl model Gammel Dansk.

LÆS MERE 
Hist, hvor vejen slår en bugt

I foråret 2011 udskrev Monier en stor konkurrence, hvor hovedpræmien var en komplet tagløsning til en værdi af 50.000 kr. Blandt de mange indsendte forslag kårede vi før sommerferien en vinder, som vi nu har aflagt et besøg for at se, hvordan det går med boligdrømmene og renoveringen af taget på den fynske idyl fra 1928.

LÆS MERE 

Part of BMI Group

Hvis du ikke ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her for at afmelde dig.

Hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet, så klik venligst her.