TAGET 5

I TAGET nr. 5 byder vi på lidt af hvert. Turen går bl.a. til Skive, hvor der ligger en imponerende byejendom, der har gennemgået en omfattende renovering, hvor der ikke er sparet på detaljerne. En jysk konkurrent til Rosenborg Slot. Vi lægger også vejen forbi Hjørring og byggevare-markedet Bygma, hvor de har gjort en ekstra stor indsats for at inspirere og informere kunderne om tag. De har en Monier Tagshop, men har taget endnu et skridt ved at bygge en hel tagkonstruktion i butikken, så kunderne kan se de mange løsninger og tilbehørsdele på tætteste hold. Og vi holder os i det nordjyske med den sidste artikel, hvor vi skal forbi Mellervangskolen, der har fået udskiftet en del af taget. Her er valgt en tagløsning, som sætter prikken over i’et på mange danske bygninger, både dem med flere hundrede år på bagen og de helt moderne, der kendetegnes ved stramme linjer og vægten lagt på minimalisme. Vi håber, du finder inspiration i TAGET nr. 5. Rigtig god læselyst.

Lille Rosenborg - Skives pryd

I Skive ligger en byejendom lidt ud over det sædvanlige, Brogården, der også bærer kælenavnet Lille Rosenborg, og der er da også en vis lighed. Ejendommen har de seneste tre år gennemgået den helt store renovering, som udvendig har ført Brogården tilbage til det oprindelige udseende, da den stod færdigbygget i 1905-06. På denne pryd, hvor der ikke er sparet på detaljerne, er der oplagt sortglaseret Hollander og tagkonstruktionen krones af to imponerende kobberspir, hvoraf det største er 26 m² i grundplan. Læs artiklen og se de mange fotos af Lille Rosenborg – Skives pryd.

LÆS MERE 
De har tag på taget

Som inspiration for slutbrugerne og som et godt arbejdsredskab for tømrerhandelens tagsælgere, har Monier udviklet en Tagshop, der i dag står som vores flagskib i mere end 120 butikker landet over. I Bygma Hjørring har de også en Monier Tagshop, men her er de gået et skridt videre, de har nemlig i selve butikken konstrueret et helt tag i øjenhøjde, så kunderne tydeligt kan se, at et tag er meget mere end blot tagsten. Læs mere om byggevaremarkedets bevæggrunde for at investere penge og plads i mere kundeinspiration.

LÆS MERE 
Den universelle tagløsning

Monier har bredt sortiment af tagsten i både tegl- og beton, men én tagløsning er på flere områder lidt ud over det sædvanlige. Det er en tagløsning, der udmærker sig ved at passe ind over det meste, den går i spænd med både nyt og gammelt. Du finder denne tagløsning på såvel historiske bygningsværker som helt moderne tidstypiske villaer. Hvad det er for en tagløsning, kan du læse meget mere om i artiklen ”Den universelle tagløsning”, hvor vi har besøgt Mellervangskolen i Aalborg.

LÆS MERE 

Part of BMI Group

Hvis du ikke ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her for at afmelde dig.

Hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet, så klik venligst her.