TAGET 6 - 2012
Nyhedsbrev fra Monier - nr. 6 - december 2012
Årets sidste tag-nyheder

Så er der ikke mange dage til, at julefreden sænker sig under hvert et tag i det danske rige. Den lejlighed benytter vi til at udsende årets sidste tag-nyheder. Her kan du læse om Moniers alsidige undertagsprogram, og vi præsenterer en helt ny betontagsten B&C Polar, der udmærker sig ved sin holdbarhed og den smukke, matte overflade. Turen går også til Sønder Vissing, hvor en spændende bindingsværksvilla er blevet renoveret med Dantegl Nova. God fornøjelse og på gensyn i 2013 med flere gode tag-nyheder.

Vi benytter også lige lejligheden til at minde vores kunder og samarbejdspartnere om, at vi efter en opgradering af den mat sorte glasur til vores Hollander tagsten, kan levere denne populære Hollander farve igen pr. 1. marts 2013.

Monier ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

DANTEGL NOVA på bindingsværksvilla

Den nyeste tegltagsten i Moniers sortiment er falstagstenen Dantegl Nova. Læs hvordan denne tagløsning blev valgt til renoveringen af en bindingsværksvilla i Sønder Vissing, der også gemmer på en god historie. 

LÆS MERE 
Moniers alsidige undertagsprogram

Med lanceringen af Divoroll Basic er Moniers undertagsprogram endnu bredere og mere alsidigt. Divoroll Basic er et diffusionsåbent kvalitetsundertag til en yderst attraktiv pris. Læs mere om de forskellige undertagsprodukter og Moniers monteringsanvisning, der er opbygget, så det er både nemt og hurtigt at få et overblik over, hvordan de forskellige detaljer konstrueres korrekt.

LÆS MERE 
B&C Polar - ny betontagsten fra Monier

Med inspiration i den nordiske natur lancerer Monier B&C Polar. En betontagsten, der er udviklet specielt til det hårde og omskiftelige nordiske klima. Den unikke overfladebehandling bevirker, at tagstenenes smukke matte farve har en lang levetid.

LÆS MERE 

Part of BMI Group

Hvis du ikke ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her for at afmelde dig.

Hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet, så klik venligst her.