TAGINFO 6 - 2013
Tagnyheder fra Monier - 6/2013

I TAGINFO 6 følger vi renoveringen af Dehns Palæ og Vor Frelsers Kirke i København, hvor der er oplagt håndstrøgne, sortglaserede Dantegl vingetagsten. Vi besøger også en udstilling med prøvehuse, hvor syv byggefirmaer præsenterer deres bud på en moderne bolig anno 2013.

Højt til vejrs over byens tage

Midt i Københavns mylder af mennesker, biler og cykler ligger to markante bygningsværker, som de seneste år har været indhyllet i store stilladser og presenninger. Dehns Palæ i Bredgade og Vor Frelsers Kirke på Christianshavn gennemgår omfattende tagrenoveringer, der i begge tilfælde omfatter oplægning af håndstrøgne, sortglaserede Dantegl vingetagsten fra Monier. Vi har været højt til vejrs for at følge renoveringen.

LÆS MERE 
Lad dig inspirere

Under titlen ”Byg & Nyt” er syv byggefirmaer gået sammen om en boligudstilling i Tjørring nord for Herning. Her giver de hver deres bud på, hvordan et moderne og energivenligt énfamiliehus skal se ud anno 2013. Vi har besøgt udstillingen, hvor der på fire af fremtidens boliger er valgt tagmaterialer fra Monier. Firmaet ide-huse har oplagt Minster – den helt plane betontagsten, der har vundet en af verdens fornemste udmærkelser for godt og gennemtænkt design, nemlig Red Dot Design Award.

LÆS MERE 

Part of BMI Group

Hvis du ikke ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her for at afmelde dig.

Hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet, så klik venligst her.