TAGINFO 7 - 2013
Tagnyheder fra Monier - 7/2013

I dette nummer af TAGINFO besøger vi Designmuseum Danmark, hvor der i den kommende tid skal oplægges ikke mindre end 110.000 specialfremstillede, håndstrøgne Dantegl tagsten. Vi tager også en snak med Tømrer- og snedkerfirma Frede D. Nielsen, der er i fuld gang med at opføre 24 lejeboliger i Vodskov ved Aalborg. Her er der valgt en nem og problemfri tagløsning, nemlig B&C Danflock, der oplægges uden undertag.


Endelig vil Monier gerne benytte lejligheden til at ønske kunder, læsere og samarbejdspartnere en rigtig god sommer. Vi minder om, at vores Kundeservice er bemandet hele sommerferien og nås på enten 9631 6100 eller via mail til tag@monier.com

Tag på dansk design

I Bredgade, i et af hovedstadens prægtige bygningskomplekser, ligger Designmuseum Danmark eller Det danske Kunstindustrimuseum, som stedet hed indtil 2011. Her kan man som besøgende opleve det ypperste og mest nyskabende inden for både dansk og international kunsthåndværk og design. Museet skal fra foråret 2013 igennem en større og tiltrængt tagrenovering med specialfremstillede, håndstrøgne Dantegl tagsten.

LÆS MERE 
B&C Danflock - et godt tagvalg!

Vil man høre om erfaringer med et bestemt produkt, må man ud, der hvor tingene foregår, for her at snakke med de mennesker, som i det daglige arbejder med tingene. Det er vores mission i denne artikel, hvor stedet er en byggeplads, dem, vi gerne vil tale med, er håndværkere, og produktet, der er i centrum, er B&C DANFLOCK® - tagstenen, som på overfladen ligner en helt almindelig betontagsten, men oplægges uden brug af undertag takket være den unikke DANFLOCK® Systemfuge.

LÆS MERE 

Part of BMI Group

Hvis du ikke ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her for at afmelde dig.

Hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet, så klik venligst her.