TEKNISK TAGINFO 2
2/2016
B&C 25 – letvægtstagsten på Danmarks tage

Arbejder du med oplægning af tag, eller er du en af de mange boligejere, der har et tag med stål eller fibercement, så kender du sikkert allerede problematikken! Der er ikke mange valgmuligheder, når taget skal udskiftes – og slet ikke, hvis du ønsker et rigtigt tag. Det laver Monier nu om på med lanceringen af B&C 25, der er 40% lettere end traditionelle betontagsten og derfor kun vejer 25 kg pr. m². Det betyder, at B&C 25 med fordel kan anvendes til renovering af nedslidte tage med andre lette tagmaterialer.

Monier har udviklet den unikke Aerlox teknologi, der gør det muligt at fremstille en betontagsten, der er 40% lettere, har et slankere design og en overflade, der er lige så holdbar, som en traditionel B&C betontagsten. Den effektive Aerlox teknologi bygger på forsegling af luft i en blanding af højstyrkebeton, hvor der er tilsat et særligt let tilslag. På overfladen kan du ikke se forskel på B&C 25 og en traditionel B&C betontagsten, men får du tagstenene i hver sin hånd kan du tydeligt fornemme forskellen. Tag et prøveløft i din egen tømmerhandel – vægten af 10 B&C 25 tagsten svarer til vægten af 6 almindelige tagsten. En forskel, der sikrer et langt bedre arbejdsmiljø med færre tunge løft.                 

I den næste udgave af Moniers nyhedsbrev har vi besøgt tre boliger, hvor der er oplagt B&C 25. Se billederne fra før og efter tagrenoveringen. Vi har talt med både husejere og håndværkere for at høre deres mening om den nye letvægtstagsten fra Monier. 

Klik her og få meget mere at vide om den banebrydende nye, danskudviklede letvægtstagsten B&C 25 med Aerlox teknologi.

Part of BMI Group

Hvis du ikke ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her for at afmelde dig.

Hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet, så klik venligst her.