TEKNISK TAGINFO 2
2/2017
Nyt praktisk arbejdsværktøj til udarbejdelse af udbudsmateriale om tag

Er du arkitekt, byggerådgiver, entreprenør, eller arbejder du på anden måde med udbudsmaterialer og arbejdsbeskrivelser vedrørende tag, så har Monier udviklet et helt nyt værktøj, der gør dit arbejde både nemmere og langt mere overskueligt. Her har du et unikt værktøj, der sikrer, at du får det hele med og lidt til.

På monier.dk kan du downloade ”Udbudsbeskrivelse til tagprojekter” – et dokument, der indeholder en generel beskrivelse af, hvordan tagsten og tilbehør skal monteres. Du kan downloade både word- og pdf-filer. Det eneste, du skal gøre, er at følge udbudsbeskrivelsen trin for trin og undervejs træffe en række valg mellem alternative metoder, det kan f.eks. være valget mellem rygning lagt i mørtel og rygning monteret med ventileret rygningsbånd. Følges beskrivelsen, er du sikker på at få alt med, og at Moniers oplægningsvejledning er opfyldt. 

Udover materiale- og arbejdsbeskrivelsen indeholder udbudsbeskrivelsen også uddybende kommentarer og referencer med link til både illustrationer, Tegl36 og Bygningsreglementet.    

Med udbudsbeskrivelserne, der bygger på mange års viden og erfaringsindsamling, ønsker Monier at bidrage til at højne kvaliteten af dansk byggeri og undgå unødvendige fejl under byggeprocessen. Udbudsbeskrivelsen har Monier udarbejdet i samarbejde med arkitekter og rådgivende byggefolk, der har bidraget med feedback og sparring. Vi håber, at materialet har fået en detaljeringsgrad og et indhold, som mange byggefolk i fremtiden vil få stor glæde af.            

Vi har foreløbig udarbejdet beskrivelser for samtlige Dantegl vingetagsten og B&C betontagsten. Prøv selv den nye udbudsbeskrivelse – gå ind på monier.dk og klik på fanebladet ”For Fagfolk/Brochurer/Udbudsbeskrivelser”. Vi vil løbende uploade udbudsbeskrivelser på de øvrige tagsten i Moniers sortiment.

Der vil løbende ske opdateringer og forbedringer, så husk at tjekke, at du altid har den nyeste udbudsbeskrivelse liggende. I bunden af samtlige sider kan du se, hvornår dokumentet senest er opdateret.

Part of BMI Group

Hvis du ikke ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her for at afmelde dig.

Hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet, så klik venligst her.