TEKNISK TAGINFO 4
4/2016
Wakaflex med unik 20 års garanti

De steder på taget, hvor der f.eks. etableres skorsten, tagvinduer og kviste, er det vigtigt at have helt tætte overgange, så vand og fugt ikke trænger ind og beskadiger den underliggende tagkonstruktion. Løsningen er Wakaflex, der er et stærkt tætningsprodukt med en enestående stræk- og klæbeevne. Et plastisk materiale, der nemt og hurtigt lader sig forme efter underlaget. Wakaflex er den miljøvenlige erstatning for tidligere tiders plade- og blyinddækninger.

Garantien dækker også omkostninger til oplægning

Med Wakaflex følger en unik materialegaranti på 20 år. Den dækker foruden omlevering også omkostninger til oplægning af Wakaflex. Garantien adskiller sig ligeledes ved, at der ikke stilles særlige krav til vedligeholdelse. Skulle det vise sig, at der trænger vand igennem produktet, holdes kunden således skadesløs i forhold til udskiftning.

Husk de 6 V’er

Det er naturligvis et krav, at Wakaflex er anvendt i henhold til Moniers monteringsanvisning og øvrige anbefalinger. Husk i den forbindelse de 6 V’er: Vis Vand Væk – Vand Volder Vanskelighed. Pas på at der ikke opstår lunker, hvor der kan opsamles vand. Undgå også at overstrække materialet.

Wakaflex er et anerkendt og gennemtestet produkt, der har været produceret og anvendt på danske tage i mere end 25 år.      

Klik her og se, hvordan du hurtigt laver en skorstensinddækning med Moniers komplette skorstenspakke, der også indeholder Wakaflex.

Produktinfo

Wakaflex leveres i ruller med 5 meter i to bredder: 280 mm og 560 mm. Kan anvendes på alle plane og profilerede tagmaterialer. Leveres i farverne rød, brun, lys grå og sort.

Part of BMI Group

Hvis du ikke ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her for at afmelde dig.

Hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet, så klik venligst her.