TEKNISK TAGINFO 7
7/2016
B&C Danflock i forbindelse med paralleltagskonstruktioner

I forbindelse med paralleltagskonstruktioner/loft til kip oplever vi hos Monier, at B&C Danflock – taget uden undertag – nogle gange fravælges som mulighed. Begrundelsen er, at man i forbindelse med loftskonstruktioner til kip ikke har mulighed for at få adgang til tagets underside for at se, om der f.eks. kommer fygesne ind. Det er dog vilkårene ved netop denne type tagkonstruktioner – og det uanset, hvilket tagmateriale man vælger, tegl, beton, tagpap eller fibercement. 

Der er altså ingen logisk grund til at fravælge netop B&C Danflock.

B&C Danflock, der i 2016 kan fejre 30-års jubilæum, er en tagsten, der er gennemtestet under de mest ekstreme vejrforhold på Grønland, hvor sneen falder i mængder, og vinden blæser med en styrke, som vi langtfra oplever det på disse breddegrader. Er taget oplagt korrekt, og skulle der efterfølgende trænge fygesne ind, er det i så små mængder, som ikke påvirker eller skader taget og de underliggende konstruktioner.

Vi har lavet en lille film, der viser, hvor hurtigt det er at oplægge et tag med B&C Danflock i forhold til et tag med traditionelle B&C betontagsten – og det kan altså gøres endnu hurtigere, hvis de eksisterende lægter kan genanvendes. Klik her.

Part of BMI Group

Hvis du ikke ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her for at afmelde dig.

Hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet, så klik venligst her.