B&C DANFLOCK - en billigere og mere effektiv tagløsning

B&C Danflock

Der er rigtig mange penge at spare ved valget af en B&C DANFLOCK® tagløsning fra Monier – helt op til 11 %. Det er en tagløsning, der er både nemmere og hurtigere at oplægge, og tid er som bekendt penge! En helt ny og uvildig prissammenligning konkluderer klart, at B&C DANFLOCK® er en yderst attraktiv tagløsning for dig, der arbejder med tag!

B&C DANFLOCK® er den unikke og helt igennem danske tagløsning, der som den eneste kan oplægges uden brug af undertag. Umiddelbart en dyrere tagsten set i sammenligning med f.eks. traditionelle B&C Dobbelt-S betontagsten. Selve oplægningen er dog væsentlig nemmere og langt mere effektiv. Der spares med andre ord masser af tid og penge til indkøb af undertag og andre materialer. Så når regnskabet i sidste ende gøres op, er et B&C DANFLOCK® tag væsentlig billigere. Det er med andre ord en langt bedre forretning for dig at sælge og oplægge et tag med B&C DANFLOCK®.

Vi har fået Byggeriets Beregningsservice til at lave en prissammenligning mellem B&C DANFLOCK® og en traditionel tagløsning med B&C Dobbelt-S. Som udgangspunkt er brugt et almindeligt vinkelhus med en taghældning på 30° og en samlet tagflade på 192 m².

B&C DANFLOCK® tagsten er dyrere i anskaffelse, men denne merudgift er hurtigt hentet hjem ved de markante besparelser på materialer og den langt nemmere og mere effektive oplægning. Når valget falder på en tagløsning med B&C DANFLOCK® er der ingen udgifter til indkøb af undertag og montering heraf. I sammenligning med en tagløsning med almindelige B&C Dobbelt-S tagsten er både tagfod, skotrende og skorstensinddækning væsentligt nemmere at konstruere. Såvel materiale- som tidsforbrug er mindre. Udgifterne til stilladsleje er også reduceret, da det er hurtigere at oplægge et B&C DANFLOCK® tag.

I forhold til en traditionel tagløsning med B&C Dobbelt-S tagsten bruges der ca. 33 % mindre tid på konstruktion og oplægning. Der er helt op til 11 % eller ca. 12.000 kr. at spare, hvis vi ser på det konkrete eksempel, ved at vælge en tagløsning med B&C DANFLOCK®. Den største besparelse opnås, hvor der er tale om tagfladen på et vinkelhus. Det skyldes, at der er specielt mange penge og tid at spare på konstruktionen af skotrenden.

Og så har vi slet ikke nævnt de mange andre fordele ved et B&C DANFLOCK® tag. Kunden får hurtigere et nyt tag og slipper for eventuelle problemer med undertaget. B&C DANFLOCK® er en dansk opfindelse, som siden introduktionen for mere end 20 år siden er oplagt på titusindvis af tage. En genial tagløsning, der på samme tid sikrer at taget kan både ånde og holde tæt. Hele hemmeligheden ligger i den unikke systemfuge, som er monteret på hver eneste tagsten. Den specielle DANFLOCK® systemfuge, der bedst kan sammenlignes med velcrobånd på f.eks. tøj, består af mange tusinde nylonfibre, der modvirker indtrængning af fygesne og slagregn. Skulle der opstå kondens og fugtproblemer indenfor, så er systemfugen så ”utæt”, at kondensdannelser drænes ud gennem nylonfibrene. På en og samme tid uhyre simpelt og yderst genialt!

B&C DANFLOCK® kan desuden med fordel bruges i forbindelse med tagrenoveringer. Den variable lægteafstand (300-340 mm) sikrer, at tagstenene i de fleste tilfælde kan lægges direkte på de eksisterende lægter.