Hvem er BMI Danmark?

Icopal og Monier er gået sammen og bliver din nye tagpartner i byggeriet. Sammen hedder vi BMI Danmark.

Som kunde hos BMI Danmark får du del i det bedste fra to verdener. Icopal og Monier står nu sammen om at levere alt det, du kender os så godt for. Som landets største tagleverandør ser vi det som vores pligt hver dag at tilbyde dig den højeste kvalitet, sikkerhed og bedste rådgivning i branchen.

Sammen er vi stærkere

Hver dag er 375 medarbejdere fordelt på 7 produktions- og administrationsenheder hos BMI Danmark klar til at levere kvalitet, sikkerhed og rådgivning til dig.

Produkter af høj kvalitet

5 danske fabrikker med mere end 400 års samlet erfaring producerer højkvalitetsprodukter, der er designet til at modstå danske klimaforhold og leve op til de danske byggestandarder. 

Innovation og nytænkning

Konstant fokus på innovation og nytænkning gør, at vi kan tilbyde dig branchens mest højteknologiske produkter og løsninger, som f.eks. Aerlox, Noxite, Syntan, Danflock og RFID.

Garanti for tryghed og sikkerhed

Vores velkendte produkt- og udførelsesgarantier; Icopal PLUS Garanti, Monier Tagpartner og Decra Tagekspert, sikrer dig tryghed og sikkerhed i alle byggeriets faser.  

Viden, der er værd at dele

Vi uddanner og rådgiver årligt mere end 3.000 fagfolk i de nyeste metoder indenfor tag og tagtilbehør. 

Rettidig levering er en tillidssag

Hvert år leverer vi mere end 4,5 mio. m2 tag ud til danske byggepladser fra vores 4 distributionscentre i Kastrup, Ikast, Hersom og Volstrup.

Digitale værktøjer

En række digitale værktøjer, som f.eks.: Tagberegnere, RFID Cloudløsning og et Rådgivercenter med nem adgang til specifikationer, chat og digitalt møderum, er til din rådighed.

Se filmen om os

Se mere her.