OM BMI DANMARK

Bag BMI Danmark står to af tagbranchens stærkeste brands, Icopal og Monier. I BMI Danmark giver vi vores kunder adgang til det bredeste udvalg af løsninger til både skrå og flade tage. For os er et tag ikke bare et tag: Et tag er tryghed, sikkerhed og livskvalitet, og vi tilbyder altid de bedste løsninger til vores kunder, uanset hvilken slags tag de ønsker sig. Hos BMI får vores kunder al den ekspertise og rådgivning, de har brug for, samlet under ét tag - og vi har mere end 165 års erfaring at dele ud af.

Læs mere på www.bmigroup.com

BMI Group har hovedsæde i London, selskaber og produktionsfaciliteter i Europa, Asien og Afrika og mere end 9.500 medarbejdere verden over.

 

 

Produkter af høj kvalitet

5 danske fabrikker med mere end 400 års samlet erfaring producerer højkvalitetsprodukter, der er designet til at modstå danske klimaforhold og leve op til de danske byggestandarder. 

Innovation og nytænkning

Konstant fokus på innovation og nytænkning gør, at vi kan tilbyde dig branchens mest højteknologiske produkter og løsninger, som f.eks. Aerlox, Noxite, Syntan, Danflock og RFID.

Garanti for tryghed og sikkerhed

Vores velkendte produkt- og udførelsesgarantier; Icopal PLUS Garanti, Monier Tagpartner og Decra Tagekspert, sikrer dig tryghed og sikkerhed i alle byggeriets faser.  

Viden, der er værd at dele

Vi uddanner og rådgiver årligt mere end 3.000 fagfolk i de nyeste metoder indenfor tag og tagtilbehør. 

Rettidig levering er en tillidssag

Hvert år leverer vi mere end 4,5 mio. m2 tag ud til danske byggepladser fra vores 4 distributionscentre i Kastrup, Ikast, Hersom og Volstrup.

Digitale værktøjer

En række digitale værktøjer, som f.eks.: Tagberegnere, RFID Cloudløsning og et Rådgivercenter med nem adgang til specifikationer, chat og digitalt møderum, er til din rådighed.

Se filmen om os

Se mere her.