4/2018: B&C 30 Ergo tog kegler løft efter løft

På den netop overståede Byggeri’18 i Fredericia skabte ikke mindst den nye betontagsten B&C 30 Ergo travlhed på Moniers stand. Der gik nærmest sport i at løfte tagsten, for med B&C 30 Ergo har Monier sat helt nye standarder for, hvad en betontagsten også kan veje – og det var noget, der blev lagt mærke til! 

Forskellen mærkes tydeligt, når man med den ene hånd løfter en klassisk B&C tagsten og med den anden hånd en B&C 30 Ergo. Det nye medlem af B&C-familien vejer 10 kg mindre pr. m², hvilket ikke mindst vakte begejstring hos de mange håndværkere, hvis dagligdag er præget af mange tunge løft, der på sigt sætter sine spor. Med udviklingen af B&C 30 Ergo har Monier sat fokus på et bedre arbejdsmiljø, hvor der skal løftes mindre. Vi har talt med nogle af de mange håndværkere, som ivrigt løftede tagsten på Moniers stand de fire messedage.

B&C 30 Ergo
Præsentation af B&C 30 Ergo på Moniers stand på Byggeri´18.
Jan Smed

 

Som thybo møder man alt nyt med en vis portion skepsis, men jeg tør godt indrømme, at jeg er begejstret. B&C 30 Ergo er virkelig en nyhed, som gør hverdagen for Danmarks taglæggere noget nemmere!   

Jan Smed, tømrermester, Thy Mesterbyg, Thisted 

Bjarne Hansen

 

Jeg synes godt man må bruge ordet genial i forbindelse med B&C 30 Ergo. Endelig er der nogen, der med konkrete løsninger sætter fokus på de tunge løft, som i høj grad præger byggebranchen.  


Bjarne S. Hansen, Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S, Vejle

Torkel Stentorp

Når man står med B&C 30 Ergo i hænderne, virker det jo så oplagt at fremstille en tagsten, der vejer mindre end de allerede kendte betontagsten. Det er en god nyhed, som ikke mindst vil få betydning for de yngre håndværkere.     

Torkel Stentorp, tømrermester, Ølsted

Morten Mousten

I byggebranchen er der stor fokus på prisen, og B&C 30 Ergo koster mere end den klassiske B&C betontagsten. Prisforskellen er dog så lille, at jeg til hver en tid ville vælge    B&C 30 Ergo. Et bedre arbejdsmiljø med færre tunge løft er trods alt vigtigere. 

Morten Mousten (t.v.) og Rudi Hansen, RTH Byg, Farsø

Frederik Kyed

 

Man bliver helt glad ved tanken om en betontagsten, der gør hverdagen så meget nemmere. Ved brugen af B&C 30 Ergo skal der løftes 25% mindre i løbet af en arbejdsdag – det er noget, der kan mærkes, når det er fyraften!  
 
Frederik Kyed, tømrer og bygningskonstruktør, Tagpartner, KyedByg A/S, Tikøb

Casper Hornborg

En fantastisk nyhed på tagstensfronten, der kan mærkes, og her er det helbredet, jeg tænker på. Det slider voldsomt med de mange tunge løft, så jeg hilser virkelig B&C 30 Ergo velkommen! Endelig en betontagsten, der gør det nemmere at lægge tag.    

Ulrik V. Larsen (t.v.), VL Entreprise, Næstved og Casper Hornborg Zielinski, tømrermester, CHZ Byg, Greve

Kasper Ravn Sørensen

 

Der er en verden til forskel, når man løfter på den klassiske B&C betontagsten og B&C 30 Ergo. Det er en helt ny verden, der åbner sig. En stor cadeau til Monier for på denne måde at bidrage til et bedre arbejdsmiljø på byggepladserne.

Kasper Ravn Sørensen, tømrer, Linhave Tømrer og Entreprenør ApS, Hadsten 

Bjørn Nielsen

Det er fysisk hårdt at lægge et tag, hvor man skal balancere på lægterne med de tunge tagstensbundter, så det giver rigtig god mening med en betontagsten, der er betydelig lettere. Set med håndværkerøjne er B&C 30 Ergo en produktnyhed, der rækker ud i fremtiden, og som sådan vil få betydning for rigtig mange mennesker. Herligt at Monier også tænker på vores ve og vel, når de udvikler nye tagmaterialer.     

Bjørn Nielsen, tømrermester, Bjarne Nielsens Byggeforretning ApS, Aakirkeby

 

Klik her, hvis du vil vide mere om B&C 30 Ergo.