Danmarks bedste tagdækker

Det er en titel, som forpligter, hvilket tagdækker Peer Jørgensen, Sydjydsk Total Tag ApS, er helt bevidst om.

Vi har aldrig brugt mange penge på markedsføring, men lever i høj grad af anbefalinger, altså snak fra mund til mund, så tilfredse kunder er yderst vigtigt. Hellere bruge lidt mere tid på en opgave, så kunden er 100 % tilfreds, når arbejdet afleveres. Det betaler sig i sidste ende. Kåringen som ”Danmarks bedste tagdækker” er selvfølgelig noget, vi er meget stolte af, så her i foråret har vi indrykket en række radiospot, hvor det naturligvis var en del af budskabet.

Specialist i tag        

Sydjydsk Total Tag ApS blev etableret af Peer Jørgensens far i slutningen af 1970’erne. I 1982 kom Peer Jørgensen ind i virksomheden, som han i dag har overtaget. Der er 3 ansatte, som primært arbejder med tag.

Vi er vel det, man kalder en nichevirksomhed, for vi arbejder primært med tagrenoveringer af villaer og større boligbyggerier. Vi fungerer også som underleverandører for andre håndværkere, som ikke selv ønsker at stå for oplægning af taget. Det tømrerarbejde, som har direkte forbindelse med taget, står vi naturligvis også for.

Dialog mellem kunde og håndværker 

Peer Jørgensen og hans håndværkerteam lægger stor vægt på dialogen med kunden.

Det er vejen til succes, så enkelt kan det siges. Den indledende snak med kunden er vigtig, for ikke to opgaver er ens. Nogen har brugt meget tid på at undersøge forskellige muligheder, så de har allerede bestemt sig for en tagløsning, mens andre er langt mere usikre. I begge tilfælde bruger jeg meget tid på at snakke mulighederne igennem, da et nyt tag er en stor investering, som gerne skulle være til glæde og gavn mange år frem. Hvis jeg synes den løsning, kunden har valgt, er helt forfejlet i forhold til husets udseende og arkitektur, så ser jeg det også som min opgave at præge valget i en anden retning.

Renoveringspuljen sætter alt på standby

Mange taler om krise i byggeriet, og der er da også sket en stærk opbremsning, når det gælder nybyggeri. Vi skal dog ikke klage over tilgangen af opgaver, for vi har nok at se til. Regeringens renoveringspulje har dog fået mange boligejere til at vente med at igangsætte allerede planlagte opgaver, for hvem siger nej til et tilskud på måske 40% eller maksimalt 15.000 kr. af håndværkerens arbejdsløn. Så i øjeblikket er mange opgaver sat på standby, men jeg har lavet tilbud på 40 tagrenoveringer og med det, der allerede er i ordrebogen, kan det hurtigt blive et meget travlt 2009.

Landejendom med Hollander Javasort
Valget faldt på Hollander Javasort, da landejendommen ved Brokær i Sønderjylland skulle renoveres.

Vinderprojekt med udsigt til Kongeåen

I 2008 udskrev Monier en stor landsdækkende konkurrence om kåring af ”Danmarks bedste tagdækker”. De håndværkere, som deltog i konkurrencen, blev vurderet på udførte opgaver. Sydjydsk Total Tag ApS valgte en smukt beliggende landejendom, hvor virksomheden netop havde renoveret taget. Det projekt vakte juryens begejstring og Sydjydsk Total Tag ApS blev kåret som ”Danmarks bedste tagdækker 2009”.

Det var et spændende og omfattende projekt, så derfor blev det vores bidrag til konkurrencen, siger Peer Jørgensen. Ejendommen ligger ved Brokær med direkte adgang og udsigt til Kongeåen. Ejeren var i tvivl om valg af tagsten. Skulle det være en traditionel rød Dantegl vingetagsten eller en Javasort Hollander. Valget faldt i sidste ende på Hollander. Men før den kunne oplægges måtte det gamle stråtag fjernes. Noget af en opgave, for er der noget som fylder, så er det strå. 24 vognlæs måtte vi køre væk før de 480 m² Hollander tagsten kunne oplægges. Jeg synes selv resultatet er blevet flot, og ejeren er da også meget tilfreds. 

I maj måned deltager Peer Jørgensen og Sydjydsk Total Tag ApS i den nordiske tagdækker-konkurrence, hvor der er deltagere fra Norge, Sverige, Finland, Letland, Litauen og Estland. Vi krydser fingre for at Peer Jørgensen hjembringer trofæet som ”Nordens bedste tagdækker”.

Peer Jørgensen foran vinderprojektet
Peer Jørgensen fra Sydjydsk Totaltag ved vinderprojektet, der gav ham titlen som ”Danmarks bedste tagdækker”
Fakta

Sydjydsk Total Tag ApS ved Peer Jørgensen har til huse i Føvling sydvest for Brørup i Sønderjylland. Virksomheden beskæftiger sig primært med tagrenoveringer og tilhørende tømrerarbejde. Arbejdsområdet er Sønderjylland, Als og Fyn. 

Tagpartner Sydjydsk Total Tag ApS er med i Moniers landsdækkende net af uafhængige tagdækkere. Det betyder bl.a., at tagpartnerne har deltaget i Moniers tagskoler og her fået grundig indføring i produkter og oplægningsmetoder. 

 

 

Hollander Javasort falstagsten
Hollander Javasort falstagsten
Ejendom ved Kongeåen
Ejendommen ligger ved Brokær med direkte adgang og udsigt til Kongeåen