Tag på nettet

Danmark er det land i verden, hvor flest borgere har en bredbåndsforbindelse, der giver adgang til internettets forunderlige verden af muligheder. Internettet er en helt naturlig del af vores hverdag, det er her, vi søger viden, det er her, vi handler, det er her, vi debatterer med hinanden, det er her, vi betaler vores regninger, og det er her, vi henter vores nyheder. Internettet har udviklet sig til den altoverskyggende kommunikations- og informationsplatform, hvor vi uanset tid og sted hurtigt kan finde svarene på en masse spørgsmål.

Også når det gælder tag, er internettet hovedkilden til større viden. Den seneste undersøgelse, som Monier har fået lavet, viser at 65% af de adspurgte håndværkere, arkitekter og forhandlere brugte internettet, når de skulle bruge information om tag. Når det handlede om almindelige forbrugere, var tallet endnu højere, nemlig 83%. Med udgangspunkt i de overbevisende tal har vi hos Monier valgt at satse endnu mere på internettet og tilknyttede værktøjer.

Moniers nye hjemmeside

Monier.dk i nye klæder og med mange flere muligheder

Et klik på monier.dk viser, at vi allerede er godt i gang. Vores hjemmeside har fået en ordentlig ansigtsløftning, som har gjort den både hurtigere og mere overskuelig for dig, der søger information om tag. Her er nem adgang til viden både for den professionelle og dig, der går med tanker om at købe nyt tag. Vi har bl.a. lavet en prisguide, hvor vi med udgangspunkt i et gennemsnitligt dansk længehus med en tagflade på 180m² giver dig mulighed for at sammenligne priser på de forskellige tagstenstyper, som Monier har i sit sortiment. Prissammenligningen bygger på komplette tagpakker, der indeholder alt til dit nye tag, dvs. tagsten, fastgørelse, tætning, ventilation, inddækning og undertag. Det eneste vi ikke har medregnet, er arbejdsløn til oplægning.

Moniers tagberegningsprogram

Beregn selv prisen på dit nye tag

Du kan også prøve vores web-baserede tagberegningsprogram og her beregne en cirkapris på, hvad materialerne til dit nye tag koster. Du kan vælge mellem forskellige hustyper, tagflader, facader og tilbygninger. Når du har indtastet taghældningen og de øvrige mål på dit hus, beregner programmet hurtigt en pris. Oplysningerne kan du efterfølgende sende direkte til nærmeste forhandler og Tagpartner™ , der hjælper dig med et tilbud på en komplet tagpakke og selve oplægningen af dit nye tag. 

altomtaget.dk

Alt om taget – ny hjemmeside med fokus på husejerne

Vi har også søsat en helt ny hjemmeside altomtaget.dk, der har speciel fokus på information til husejerne. Her er nem og hurtig adgang til vores produktprogram, inspirationssider, tagberegningsprogram, konkurrencer og mulighed for at søge nærmeste forhandler og Tagpartner™. I de kommende måneder vil vi markedsføre altomtaget.dk via bannerannoncer på en lang række hjemmesider som f.eks. tv2.dk, idenyt.dk og bolius.dk. Altomtaget.dk vil løbende blive opdateret med nye tiltag. Vi har bl.a. planer om at etablere et debatforum, hvor der er mulighed for at udveksle erfaringer og stille spørgsmål om tag.

Monier som iPhone application

Snart vil du også kunne bruge din iPhone til at finde information om Moniers produkter.  
Vi har udviklet en iPhone application, en Monier app, hvor du finder bl.a. monteringsvejledninger og produktbeskrivelser. En fantastisk kilde til information, som du altid har lige ved hånden, så er du i tvivl om, hvordan du konstruerer en forsænket skotrende eller den præcise lægteafstand ved oplægning af Nortegl, så er det blot nogle få tryk på din iPhone. Den nye Monier app indeholder flere serviceydelser, der retter sig specielt til Tagpartnere™. Applicationen er også i sig selv et nyttigt stykke værktøj, som du kan bruge til at fastlægge taghældningen på taget. Vi arbejder også på at præsentere Monier på internettets sociale medier som YouTube og Facebook.

Vi håber, at rigtig mange får glæde af de nye tiltag, som gerne skulle styrke kendskabet og øge adgangen til information om Moniers produktprogram. Prøv selv at gå på opdagelse på enten monier.dk eller altomtaget.dk. Velkommen indenfor! 

 

MERE FRA TAGET NR. 2: