TAGET NR. 4 - 2011

Forside til TAGET 4, 2011

Det var den sommer!

Selvom ikke alle landsdele blev lige hårdt ramt, så vil sommeren 2011 nok mest blive husket for de enorme regnmængder, som i tide og utide væltede ned. Nu er det blot at håbe, at september byder på lidt indian summer til både tagdækkere og andet godtfolk, før efteråret iklæder landskabet de gyldne farver. Vi har de seneste år oplevet stadig mere ekstreme vejrforhold ikke kun i Danmark, men over alt på kloden, så det er mere end nogensinde vigtigt at have et godt, solidt tag over hovedet, og netop taget, er i fokus i de vedhæftede artikler.

Tag med til Svalegaarden i Aalborg og få historien om det spændende renoveringsarbejde, der bl.a. omfatter en ny tagkonstruktion med håndstrøgne Dantegl vingetagsten fra Volstrup Teglværk. Du får også baggrundshistorien for en af de største nyskabelser inden for tagmaterialer B&C DANFLOCK®, der som den eneste tagsten kan oplægges uden brug af undertag. Læs hvorfor landets største producent af træhuse foretrækker netop B&C DANFLOCK®. Endelig skal vi til Ølsted nord for Aarhus, hvor den gamle landsbyskole har fået nyt liv med Nortegl falstagsten. Rigtig god læselyst.

I næste nummer af Moniers nyhedsbrev TAGET, der lander i din mailboks i oktober, kan du glæde dig til præsentationen af to spændende Dantegl nyheder – Dantegl Nova og Dantegl Gammel Dansk Gul.

MERE FRA TAGET NR. 4: