Velkommen til et nyt tagår

Når rådhusklokkerne falder i slag nytårsaften, tænker de fleste på, hvad mon det nye år vil bringe. Hos Monier har vi længe haft fokus på 2012, og hvad er mere naturligt end at benytte årets første udgave af nyhedsbrevet TAGET til at løfte lidt af sløret for det, som kommer til at ske de følgende måneder.

DEN DANSKE ORGANISATION STYRKES

Jan van den Brink

Monier er en virksomhed i konstant forandring og udvikling, en virksomhed, der forsøger at tilpasse sig en foranderlig verden og de udfordringer, som vi dagligt stilles over for som nordens førende leverandør af tagmaterialer og serviceydelser. Senest har vi for at styrke beslutningsprocessen på de enkelte nordiske markeder ansat en landedirektør. I Danmark er det nu Jan van den Brink, der står i spidsen for den danske organisation. Jan har et indgående kendskab til Monier og virksomhedens produkter, da han indtil årsskiftet var produktionsdirektør for hele det nordiske og baltiske forretningsområde. Jan van den Brink er, som efternavnet antyder, hollænder, men forstår og taler også svensk. Det danske sprog har han allerede kastet sig over med stor iver.

Forårets fokusområder

I det kommende forår vil vi produktmæssigt fokusere på den nye Dantegl Nova, som har fået en helt forrygende modtagelse på de danske byggepladser. I dette nummer af TAGET kan du bl.a. læse artiklen: Dantegl Nova – en helt fantastisk tagsten! Her fortæller et murersjak fra Aalborg, hvad de synes om den nye falstagsten i Dantegl-familien. Vi retter også fokus mod den nye gule Dantegl vingetagsten, der udmærker sig ved at være produceret af naturligt gulbrændende ler. I et af de kommende numre af TAGET besøger vi et større byggeri, hvor der er anvendt gule Dantegl i forbindelse med en større tagrenovering. Endelig stiller vi også i kampagner skarpt på den evigt aktuelle B&C Danflock, tagstenen der lægges uden undertag, samt det åndbare Divoroll undertag.

Fokusområder 2012

Besøg Monier på TUN BYG 2012

Traditionen tro er Monier også med på den store TUN BYG messe i Fredericia i dagene fra den 13. til den 16. marts. Her får du et godt overblik over vores store produktprogram, du kan se de mange nyheder, få en snak med Moniers salgsfolk, opleve håndstrygerne fra Volstrup Teglværk, få et bud på fremtidens tag og meget mere. Du finder os som sædvanlig på stand A-1040.

Moniers stand på TUN-BYG 2010

Den nemmeste vej til et nyt tag

Monier er i dag meget mere end blot leverandør af tagsten og tilbehør, for vi har gennem årene udviklet en lang række serviceydelser, der gør det både nemmere og langt mere attraktivt at handle med os – og det uanset om du er forhandler, håndværker eller slutbruger. Tænk blot på løft-på-tag, MFS (Monier Forstærkningssystem), MPS (Monier Projekt Support), Moniers tagskoler og det landsdækkende net af uafhængige håndværkere, der er certificerede Monier Tagpartnere. Fremover vil vi som virksomhed have mere fokus på de mange ydelser og de værdier, som gør Monier til en unik samarbejdspartner, når det handler om tag.  

Monier på nettet

De sociale medier, som Facebook, Twitter og YouTube, får en stadig større plads i vores hverdag. Her udveksler vi erfaringer, søger ny viden, og her er det nemt og hurtigt at få spredt et budskab. I fremtiden vil du også i langt højere grad komme til at møde Monier på disse platforme. I løbet af foråret lancerer vi bl.a. en række videoklip på YouTube. På monier.dk kan du ligeledes løbende finde nyt om Moniers produkter og aktiviteter. Det er bl.a. her, du finder det nye opdaterede produktkatalog.                          

Vi glæder os til en nyt, spændende tagår sammen med dig! 

Moniers nye produktkatalog på hjemmesiden

MERE FRA TAGET NR. 1: