Fire travle tagdage i Fredericia

Moniers stand på TUN BYG 2012.
Moniers stand på TUN BYG 2012.

Hvert andet år omdannes Fredericia Messecenter til et rent slaraffenland for håndværkere, entreprenører, rådgivere og andre fagfolk, når den danske byggebranche sætter hinanden stævne under samme tag i udkanten af den gamle fæstningsby Fredericia. I marts 2012 var det 15. gang messen blev afholdt. TUN BYG med sine 300 udstillere er i de fire dage, messen varer, som et trafikalt knudepunkt. Messen er som et kæmpestort udstillingsvindue, hvor de danske byggevareproducenter præsenterer de nyeste produkter, og hvor håndværkere fra nær og fjern henter inspiration og ny viden.

Arbejdende stand med håndstrygerne fra Volstrup Teglværk

For Monier blev det til fire meget travle dage, hvor der naturligvis blev talt rigtig meget om tag, etableret nye kontakter og svaret på et utal af spørgsmål. Specielt var der stor opmærksomhed om den nye falstagsten Dantegl Nova. For de fleste deltagende virksomheder er selve udstillingen kulminationen på mange dages, ja måneders forberedelse. Der ofres rigtig mange ressourcer og kreative tanker på at skabe det bedste og mest indbydende udstillingsmiljø. Og når messen lukker og slukker, er det ikke engang slut, for herefter følger et stort arbejde med at pille det hele ned igen, følge op på de mange besøg på standen og gøre parat til den næste store udstilling.            

Da den sidste gæst forlod TUN BYG 2012 fredag eftermiddag, havde i alt 26.688 besøgt messen. Vi siger på gensyn i 2014 med et lille billedmæssigt tilbageblik.

Moniers stand på TUN BYG
Moniers stand på TUN BYG

MERE FRA TAGET NR. 2: