Få tag på dine tagdrømme

Tagvirksomheden Monier præsenterer sit nye produktkatalog fyldt med inspiration og nyttige informationer til alle, der går i tagtanker. På de knap 100 sider finder du en gennemgang af markedets største og mest varierede program inden for tegl- og betontagsten. Om du er til klassiske røde Dantegl vingetagsten, stilfulde Hollander falstagsten med engoberede eller glaserede overflader, den helt ny B&C Polar betontagsten med den matte farveskala eller den på alle måder geniale tagløsning B&C Danflock, der kan lægges uden undertag, så finder du det hos Monier.

Monier Produktkatalog

Her er noget for enhver smag og pengepung, men hvad koster egentlig et nyt tag? I det nye produktkatalog har vi lavet en prisguide, der gør det nemt at sammenligne de enkelte produkter. Og det er vel at mærke en prissammenligning, der ikke kun omfatter tagstenene, men den komplette tagpakke, der indeholder alt til dit nye tag. Det eneste vi ikke har medregnet er arbejdsløn til oplægning. Udgangspunktet for prisguiden er et almindeligt dansk længehus med en tagflade på 180 m². Har du ikke allerede kontakt til en håndværker, kan du trygt kontakte en Tagpartner™, der er med i Moniers landsdækkende netværk af uafhængige håndværkere. De er alle specialuddannede i netop tag, og de har certifikat på, at de kan deres kram. 

At vælge et nyt tag handler bl.a. om smag, stemninger og muligheder. Du er måske én af de mange tusinde danske boligejere, der drømmer om at få dit nedslidte bølgepladetag udskiftet med rigtige tagsten af tegl eller beton. Om dit tag kan få en hjælpende hånd fra Moniers Forstærkningsystem – MFS, så du kan skifte fra et let til et tungere tag, kan du også blive klogere på i det nye produktkatalog.

Et nyt tag skaber trygge rammer for dig og din familie, det kan få selv en nedslidt ejendom til at funkle på ny, og det forøger både værdi og levetid. Dit tagvalg begynder med et kig i Moniers produktkatalog – den nemmeste vej til et nyt tag.

Bestil produktkataloget på www.monier.dk eller 96 31 61 00. Du kan også downloade kataloget her.