7/2017: DANTEGL ØKONOMI PÅ TRELLEBORG GOLFKLUB

Den røde Dantegl vingetagsten er en klassiker inden for dansk tagdækning. En tagløsning, der med sin varme farveglød og levende, bølgede overflade til stadighed overrasker, når den går i samspil med dansk arkitekturs sprudlende univers. Dantegl er en tagløsning uden snærende bånd, for den passer til det meste. Den har på alle måder bevist sit værd som en yderst langtidsholdbar tagløsning, der aldrig går af mode.

Trelleborg Golfklub, hvor der er oplagt Dantegl Økonomi.

Vi har besøgt Trelleborg Golfklub ved Slagelse, hvor der på klubhuset er oplagte røde Dantegl Model Økonomi. Bygningen, der ligger i det åbne landskab er opført i sortmalet træ, der spiller smukt sammen med de teglrøde tagflader. Tildelt Slagelse Kommunes Bygningspris, der siden 1988 er blevet uddelt til byggerier og anlæg af høj arkitektonisk kvalitet.

Dantegl Model Økonomi er lidt længere end den traditionelle Dantegl vingetagsten Model Gammel Dansk. Det har den fordel, at tagstenen kan lægges med en større lægteafstand, hvilket betyder, at forbruget af tagsten er mindre. Det giver således en bedre totaløkonomi.

Dantegl Økonomi
Dantegl Økonomi

Trelleborg Golfklub, der har sit navn fra den nærliggende Trelleborg Vikingeborg, byder på 33 velanlagte golfhuller, der fordeler sig på en 18-hullers bane, en 9-hullers bane og en par 3 bane med 6 huller. Læs mere på www.trelleborggolf.dk.

Du kan læse meget mere om Dantegl Model Økonomi ved at downloade det tilhørende datablad og Moniers produktkatalog ”Komplette tagløsninger”.