HVORFOR VÆLGE EN CERTIFICERET TAGPARTNER™?

VI HJÆLPER DIG HELE VEJEN, FRA VALG AF TAGSTEN TIL DET FÆRDIGE TAG!

Uanset om du skal renovere dit tag, bygge om eller bygge nyt, føles det trygt at kontakte en professionel, engageret og specialuddannet håndværker, der ved alt om tag. Du får hjælp og vejledning hele vejen, lige fra valg af tagmaterialer til opmåling, beregning og selve oplægningen af dit nye tag. Og naturligvis får du garanti, både på produkterne og på selve arbejdet.

DIN LOKALE TAGPARTNER™

Som Certificeret Monier Tagpartner™ er vi en del af et landsdækkende netværk af uafhængige håndværkere, som er specialuddannede til at oplægge tag fra Monier. Vi er professionelle og erfarne håndværkere, som ved, hvilke spørgsmål, som helt naturligt dukker op, når du skal vælge nyt tag. Vi har mange års erfaring i at hjælpe vores kunder med alt fra at vælge og oplægge det korrekte undertag, til valg af tagsten og det nødvendige tilbehør. 


De spørgsmål som dukker op kan være alt fra rene konstruktionsspørgsmål
– hvad kan min tagkonstruktion holde til, hvilke tagsten passer til min taghældning – til tips og råd om materialer og farvevalg. Og naturligvis sørger vi for, at du får dit nye tag til den bedste pris.

BEVIS PÅ GODT HÅNDVÆRK

Moniers Tagpartnere™ er certificerede, hvilket er din garanti for den bedste service, høj kvalitet og de korrekte tekniske løsninger. Når du vælger en Certificeret Monier Tagpartner™, får du en tagdækker, der har papir på godt håndværk og god kvalitet.

Certificeringen opnås og opretholdes gennem:
• Deltagelse i et omfattende uddannelsesforløb.
• Løbende stikprøvekontrol af det færdige tagarbejde.

Garanteret tryghed i dit valg af håndværker

- vælg en Certificeret Monier Tagpartner™!

SØG TAGPARTNER