FAQ

HVAD INDEHOLDER EN TAGPAKKE?

Det korte svar er: Alt det som er nødvendigt til et komplet tag. Hver tagpakke skræddersys til det enkelte tag. En tagpakke indeholder tagsten, specialsten og tilbehør. Kort og godt: alt hvad du behøver.

HVAD ER FORDELENE VED BETON FREM FOR TEGL?

Først og fremmest prisen. Beton er billigere. Tegl har dog det fortrin, at det er et mere levende, naturligt materiale, der blot bliver smukkere med årene. Beton ældes ikke på samme måde. Ofte hører man, at betontagsten er nemmere at oplægge, men det er kun tilfældet, når der sammenlignes med traditionelle tegltagsten som Dantegl. Falstagsten er præcis lige så nemme at oplægge som betontagsten. Måske endda nemmere, da de som oftest vejer lidt mindre end betontagsten. Læs mere om, hvordan et tag fungerer her.

HVAD ER PRISFORSKELLEN MELLEM BETON- OG TEGLTAGSTEN?

Tegl er dyrere, hvor meget kan du nemt får et indtryk af ved at kigge på vores priseksempler eller få et tilbud fra en af vore forhandlere. Prisen for at oplægge et tag kan også variere alt efter typen af tagsten. Det er hurtigere at oplægge falstagsten end f.eks. klassiske vingetagsten som Dantegl.

HVOR FINDER JEG OPLÆGNINGSVEJLEDNINGER?

Du kan downloade detaljerede oplægningsvejledninger her.

JEG HAR NOGLE GAMLE TAGSTEN MED ET NÆSTEN UTYDELIGT PRODUKTNAVN PÅ BAGSIDEN. KAN DISSE TAGSTEN STADIG LEVERES?

Det kan du nemmest få svar på ved at tage en tagsten med til en af vore Tagpartnere eller forhandlere. Fortæl ham/hende hvornår taget blev lagt op, så kan I sammen finde den bedste løsning/erstatning. Du kan også kigge i vores produktkatalog for at se, om du finder tagstenen her. Husk i den forbindelse at tagstenen kan have skiftet både navn og producent, så det er altså ikke sikkert, at den hedder det samme som dengang, da taget blev lagt op. Du kan naturligvis også altid kontakte vores kundeservice på telefon 9631 6100.

HVORDAN RENGØR JEG MIT TAG?

Du skal være yderst forsigtig, hvis du ønsker at rengøre dit tag. Gamle tagsten kan have små revner, der med trykket fra en højtryksrenser kan få stenene til at gå itu. Begynd derfor med at børste taget med en kost. Spul efterfølgende taget med en almindelig vandslange. Er taget stadig beskidt, så kan du bruge en højtryksrenser, men du skal være meget forsigtig. Du kan også få hjælp ved at kontakte en Tagpartner.