Gør som Henrik Harboe

"Jeg har valgt Monier, fordi det skaber tryghed for mig og mine kunder!

Jeg har arbejdet med tag i mere end 25 år, så jeg ved, hvor vigtigt det er at samarbejde med en professionel tagproducent, der er med i forreste række. De seneste 12 år har jeg samarbejdet med Monier – og det med stor succes. Med Monier på sidelinjen får du som håndværker en sparringspartner, der har et imponerende udvalg af tagsten og tilbehør samt en lang række attraktive serviceydelser.

Her vil jeg især fremhæve Moniers tagskoler, der gør, at du altid er på forkant med den nyeste viden, og bestemt også den tekniske service og support, som Monier yder. Har du spørgsmål om tag, får du altid et hurtigt og kompetent svar.

Med Monier i ryggen kan du som håndværker koncentrere dig 100% om det gode håndværk vel vidende, at du er klædt godt på til at møde de udfordringer, der kommer i det daglige. Det skaber tryghed – både for dig selv og dine kunder. Jeg er stolt af mit arbejde, og jeg er glad, hver gang jeg kan aflevere et nyt tag til en kunde, for jeg ved, at det på alle måder er kvalitet."

Henrik Harboe, Tømrermester Henrik Hjort Harboe ApS, Slagelse