Smukke, holdbare
 og naturlige materialer

Uanset om du vælger tegl- eller betontagsten, så gør du en rigtig god investering. Materialerne er nemlig ekstremt holdbare og i stand til at modstå vores hårde, nordiske klima. Og med Nordeuropas største sortiment af tegl og betontagsten har vi helt sikkert en tagløsning, som passer til alle hustyper. Fra parcelhuse og sommerhuse til slotte og herregårde. Fra moderne arkitekttegnede boliger til historiske bygningsværker. Så hvad passer bedst til dit hus, tegl eller beton?

Smukke, holdbare og naturlige materialer

Tegl

Tegl har længe været et populær t valg, når det gælder tag, og tegltagsten præger i høj grad landskabet både i by og på land. Det er et rent naturmateriale, fremstillet af brændt ler. Ulig mange andre materialer, så hverken ruster eller falmer tegltagsten. Et tegltag er derimod holdbart, og det ældes med ynde.

Beton

Beton er et materiale, der i 1900-tallet muliggjor-
de en byggeteknisk revolution. I dag anvendes det
i bærende konstruktioner i broer, bjælker og mure
og også som overflademateriale på gulve, vægge og lofter. Beton er ligesom tegl et naturligt materiale og består udelukkende af sand, vand, cement og forskel- lige farvepigmenter. Betontagsten er stærke, holdbare, målfaste, ensartede, farvebestandige og meget mod- standsdygtige over for frost.