B&C 25 - med Aerlox teknologi

En ny begyndelse for tagrenovering

B&C fra Monier er den mest populære betontagsten på danske tage. I årtier en fast bestanddel af dansk arkitektur og byggeskik. En tagløsning kendetegnet ved sin klassiske form, sin æstetik og unikke holdbarhed, der år efter år skaber gode og trygge rammer for hundredtusindvis af danske husejere. Et tag med B&C betontagsten er et rigtigt tag.

Der er mange tagkonstruktioner, som ikke umiddelbart kan bære vægten af et rigtigt tag. Det gør sig f.eks. gældende, når et nedslidt tag med stål eller fibercement skal renoveres. Hvis det overhovedet er muligt vil det ofte kræve forstærkning af konstruktionen og dermed yderligere omkostninger. Ikke en tilbagemelding man ønsker at få, når man som husejer har en drøm om et rigtigt tagstenstag.

Der er 4-500.000 tage i Danmark med stål eller fibercement, som trænger til udskiftning. Efter mange års forskning og udvikling kan Monier præsentere en banebrydende ny tagsten, der skaber helt nye muligheder for både håndværkere og husejere.

Sig JA til et rigtigt tag med B&C 25

Gennem udviklingen af den unikke Aerlox teknologi er vi i stand til at producere en betontagsten, der kun vejer 25 kg pr. m2. Uden at gå på kompromis med holdbarhed, overflade og udseende er det lykkedes at fremstille en tagsten, der i forhold til traditionelle betontagsten er 40% lettere, men 100% så holdbar. Navnet på den danskudviklede verdensnyhed er B&C 25.

B&C 25 er noget helt særligt. Der findes ikke en lignende tagløsning, hvor det er lykkedes at kombinere alle betontagstenens positive egenskaber med lav vægt.    

B&C 25 har samme udseende og holdbarhed som en traditionel B&C betontagsten. En på alle måder velkendt og gennemprøvet kvalitetstagsten. Den store forskel er den lave vægt, der skaber nye muligheder for tagdækning - uden konstruktionsforstærkning - og et langt bedre arbejdsmiljø, da der skal løftes langt mindre. B&C 25 leveres ligeledes med samme komplette sortiment af specialsten og tilbehør. Du kan downloade brochuren om B&C 25 her.

Mange gode grunde til at sige JA til B&C 25:  

  • 40% lettere, 100% så holdbar
  • Ny banebrydende mulighed for tagrenovering 
  • Produceret med Aerlox – teknologi for letvægtstagsten
  • Et rigtigt tag, som alternativ til stål og fibercement
  • Samme udseende, overflade og holdbarhed som en traditionel B&C betontagsten
  • Et bedre arbejdsmiljø, da der skal løftes mindre
  • Leveres med komplet sortiment af tilbehør og specialsten
  • Mange anvendelsesmuligheder
  • En danskudviklet tagsten
  • Har gennemgået en omfattende række test på Moniers laboratorier og testanlæg