B&C DANFLOCK®

B&C DANFLOCK:

Den geniale tagløsning, der overflødiggør brugen af undertag. En helt igennem unik, dansk tagløsning, som har bevist sit værd i mere end 30 år. DANFLOCK® Systemfugen, der ligger i tagstenens overlæg som et fugebånd, er så tæt at den modvirker indtrængen af slagregn og fygesne. Skulle der opstå kondens og fugtproblemer indenfor, så sørger systemfugen også for, at kondensdannelser ganske simpelt drænes ud gennem nylonfibrene. Det betyder tørre lofter og effektiv ventilation. Systemfugen har desuden en trykudlignende egenskab, der reducerer blæstens sugeeffekt på tagfladen, hvilket modvirker stormskader.En økonomisk fordelagtig tagløsning, idet oplægningen er væsentlig nemmere, da der spares både penge til undertag og tid til montering heraf.

B&C Polar danflock:

B&C Polar er en mat og ekstra holdbar betontagsten, der er udviklet til at kunne klare vores hårde, nordiske klima. Tagstenen fås i en naturlig antikbrun farve. Den matte og varme overflade harmonerer med de mest almindelige facadefarver og -materialer og passer rigtig godt ved renovering af ældre huse. B&C Polar har desuden en varmereflekterende overflade, som giver et mere behageligt indeklima om sommeren.

B&C Protector DANFLOCK:

Funktionel og elegant med en glansfuld overflade og den unikke DANFLOCK Systemfuge. En stærk, holdbar og tidstypisk tagløsning, der kan oplægges uden undertag. En tagsten, der forener alle de bedste æstetiske og funktionelle egenskaber, der gælder for vores betontagsten.

Find en forhandler af denne tagsten. Søg her