B&C

B&C Dobbelt-S:

Den traditionelle og meget populære betontagsten. Den mest benyttede tagsten på danske tage. Alene navnet er et kvalitetsstempel. En målfast, ensartet og holdbar tagsten, hvis bølgede form er skræddersyet til dansk byggeri.Gennemfarvet i vejrbestandige og vedligeholdelsesfrie materialer, og til en konkurrencedygtig pris. Et sikkert valg til både nybyggeri og renovering af et gammelt, nedslidt tag.

B&C Polar:

B&C Polar er en mat og ekstra holdbar betontagsten, der er udviklet til at kunne klare vores hårde, nordiske klima. Tagstenen fås i en naturlig antikbrun farve. Den matte og varme overflade harmonerer med de mest almindelige facadefarver og -materialer og passer rigtig godt ved renovering af ældre huse. B&C Polar har desuden en varmereflekterende overflade, som giver et mere behageligt indeklima om sommeren.

B&C Protector:

B&C Protector er en gennemfarvet betontagsten med en stærk overflade. Den unikke, glansfulde overfladebehandling får taget til at se nyt ud længere. Lang æstetisk levetid på farven, der er særdeles UV-bestandig, hvilket modvirker at den falmer. B&C Protector har en smuk dyb farve, der udstråler kvalitet og harmoni.

Find en forhandler af denne tagsten. Søg her

SPECIFIKATIONER:

Længde: 420 mm.
Bredde: 330 mm.
Dækbredde: 299 mm.
Lægteafst. v.undertag/understrygn.: 270-370/270-340 mm.
Taghældn. v.undertag/understrygn. min. 14°/20°.
Pr. palle 216/108/6

Her er en komplet oversigt over alle de tagsten og specialsten, der hører til det 
valgte produkt; normalsten, rygningssten, gratsten, dobbeltvingede, vindskedesten m.m.

Se oversigt her

 

Læs mere om vores totale tagløsning og book gratis rådgivning, tagtjek eller tilbud her.

Find en forhandler af denne tagsten. Søg her