Nova

Nova – en ny favorit til taget

Nova er en enkeltbølget, falset tegltagsten, der har alle vores nyeste innovationer indbygget. Resultatet er en teknisk avanceret tagsten, der er meget nem at lægge, som holder til det skandinaviske klima og bare bliver smukkere med årene. Og så får du den til en god pris.

Mange af vores kunder er professionelle tagdækkere, og Nova er fremstillet for at imødekomme deres skrappe krav. Nova gør arbejdet enkelt, hurtigt og økonomisk i forbindelse med både store byggeprojekter og mindre tagrenoveringsopgaver som f.eks. et almindeligt parcelhus.

Nova har en overlegen finish, eftersom den presses i gipsforme, der giver en ensartet og fin overflade. Det er nemt at lægge taget takket være falsen, der tillader variabel lægteafstand. Til Nova findes der også et komplet program med tilbehør, inddækninger, ventilation, fastgørelses- og tætningsprodukter

 

Nick Day, designer, Technical Center UK

Omsorg og tanke i hver enkelt detalje

Inspiration til profilen er hentet fra håndstrøgne vingetagsten. En jævnt afrundet bølge og en smal vinge giver taget et traditionelt og klassisk udseende.

Dantegl Nova

Download NOVA Folder og produktdatablad her