Wakaflex

WAKAFLEX – NEMT, EFFEKTIVT OG MED 20 ÅRS GARANTI

Er du på udkig efter et velfungerende og praktisk tætningsmateriale, der letter arbejdsprocessen? En holdbar og vandtæt inddækning ved f.eks. skorstene og kviste er altafgørende for en sund tagkonstruktion. Som et stærkt alternativ til tidligere tiders blyinddækninger (der blev forbudt i 2007), tilbyder Monier et fleksibelt og gennemtestet produkt, der ikke skader miljøet og som har en unik 20 års garanti. Der er tale om Wakaflex.

Wakaflex

Fleksibel i alle henseender

Wakaflex opfylder ikke alene alle krav til en moderne, holdbar og vandtæt inddækning, materialet er også nemt og hurtigt at arbejde med. Ud over en hobbykniv/pladesaks og en trykrulle kan monteringen foregå uden brug af værktøj. Det sparer både tid og penge.

Wakaflex formes og tilpasses nemt med hænderne. Materialet udmærker sig ligeledes ved en stor strækevne, hvilket gør det muligt at løse selv krævende inddækningsopgaver. Wakaflex kan strækkes i alle retninger, hvilket yderligere er med til at understrege produktets fleksibilitet. Den unikke selvklæbende underside klæber i løbet af nogle få minutter helt fast til den underliggende konstruktion, så vand forhindres i at trænge ind. Det er nemt, og resultatet er både perfekt og yderst holdbart.

Wakaflex er perfekt til dig, der vil levere kvalitet uden problemer og holde omkostningerne nede. Wakaflex har en stærk klæbeevne ved alle former for sammenføjninger af materialet, og denne egenskab gør at rester kan anvendes. Hermed reduceres spildet til et minimum, og totaløkonomien på dit inddækningsprojekt forbedres.

20 års garanti

Wakaflex er et universalprodukt til etablering af tilslutninger ved f.eks. mure, skorstene, kviste, ovenlysvinduer.

Wakaflex har en unik stræk- og klæbeevne.

Wakaflex kan anvendes på alle former for plane og profilerede tagmaterialer.

Wakaflex leveres i sort, brun, grå og rød og fås i 2 forskellige bredder; 28 og 56 cm.

Wakaflex er UV-bestandig, så farverne bevares.

Wakaflex – med 20 års garanti – trygt, nemt og holdbart!

Download vores monteringsanvisning, hvor du finder flere fakta om Wakaflex eller klik på de små monteringsfilm i kolonnen til højre for at lære mere om Wakaflex i anvendelse.

Wakaflex anvendelsesomr